Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
3000m2 eigen showroom3000m2 eigen showroom
in Zuid-Nederland
14 dagen zichttermijnenAl 40 jaar specialist
in verlichting
Groot assortiment zitzakken100 dagen retour
zonder vragen
Snelle levering, 1 tot 5 dagenGratis verzending
vanaf €50,
Deskundige HelpdeskDeskundige Helpdesk
Tel: 0162 422 793

Betalen

iDeal

iDEAL

U kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving. U kunt gebruik maken van iDEAL zonder dat u zich hiervoor hoeft aan te melden. Uw betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen uw bestelling dan ook direct in behandeling.

   
Vooruitbetaling

Vooruitbetaling

Na uw bestelling te hebben geplaatst, ontvangt u van ons een bevestigingsmail met hierin alle benodigde gegevens om uw vooruitbetaling correct te laten plaatsvinden. In geval van vooruitbetaling gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over, als de betaling ontvangen is.

   
Mastercard

Mastercard

U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

   
Visa

Visa

U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

   
Bancontact / Mister Cash

Bancontact

U kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving. U kunt direct gebruik maken van Bancontact zonder dat u zich hiervoor hoeft aan te melden. Uw betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen uw bestelling dan ook direct in behandeling.