Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
3000m2 eigen showroom3000m2 eigen showroom
in Zuid-Nederland
14 dagen zichttermijnenAl 40 jaar specialist
in verlichting
Groot assortiment zitzakken100 dagen retour
zonder vragen
Snelle levering, 1 tot 5 dagenGratis verzending
vanaf €50,
Deskundige HelpdeskDeskundige Helpdesk
Tel: 0162 422 793

Philips Lirio

Philips LirioLirio by Philips wordt door de Verlichtingspecialist als offciele dealer geleverd in de gehele Benelux. Service en kwaliteit zijn zeer belangrijke aspecten van onze bedrijfsvoering. Dit geheel in lijn met de filosofie van het Lirio Concept van Philips!

Lirio is het paradepaardje van Philips. Met Lirio meet Philips verlichting zich op het hoogste niveau met de andere design merken op verlichtingsgebied. De Lirio lampen worden veel door lichtarchitecten toegepast en voorgeschreven. De vele speelse vormen die de Lirio producten kenmerken zijn een uitdaging voor iedereen die wat anders wil met zijn of haar verlichting.

De beste materialen worden toegepast in de armaturen van Lirio. Met een Lirio verlichtingsproduct maakt u een statement dat u niet voor minder gaat. Lirio en Philips hebben zich in een aantal jaren ontwikkeld tot toonaangevend in het hoogste segment van de verlichtingsmarkt.

Verlichtingspecialist is al vanaf het begin een grote Offciele Lirio dealer. Alle Lirio producten worden door ons met de grootste zorg en aandacht uitgeleverd! Onze medewerkers van de helpdesk of in onze showroom helpen u graag bij de keuze van uw Lirio Design Lamp!

Hanglampen assortiment Online Lampen Winkel

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.