Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
3000m2 eigen showroom3000m2 eigen showroom
in Zuid-Nederland
14 dagen zichttermijnenAl 40 jaar specialist
in verlichting
Groot assortiment zitzakken100 dagen retour
zonder vragen
Snelle levering, 1 tot 5 dagenGratis verzending
vanaf €50,
Deskundige HelpdeskDeskundige Helpdesk
Tel: 0162 422 793

Verlichting kopen - Schemerlamp

Schemerlampen kopen was nog nooit zo gemakkelijk. Verlichtingspecialist maakt het kopen van schemerlampen eenvoudiger dan ooit. Bij de Verlichtingspecialist kunt u uw schemerlamp kopen bij de grootste aanbieder van Nederland.

 

Hanglampen

Hanglampen

Vloerlampen

Vloerlampen

Wandlampen

Wandlampen

Tafellampen

Tafellampen

Plafonnières

Plafonnières

Badkamerlampen

Badkamerlampen

Spots

Spots

Inbouwlampen

Inbouwspots

Kinderlampen

Kinderlampen

Buitenlampen

Buitenlampen

Schemerlamp -  schemer

Schemerlamp het woord zegt het al schemer! Met schemerlampen kun je alle kanten op. Ze creëren vooral veel sfeer.  Een schemerlamp is tevens een meubelstuk in uw interieur. De stijl van de voet en de kap is vaak het mooist in overeenstemming met de rest van uw interieur. Niet alleen de kleur, ook de vorm en de stijl is het mooist aangepast aan de rest van uw interieur. Was een paar jaar geleden een schemerlamp nog oubollig tegenwoordig absoluut niet meer.

Schemerlamp – interieur ontwerpers 

Schemerlampen zijn helemaal hip! Bekende interieur ontwerpers staan bekend om hun signatuur met juist de schemerlamp. We kennen allemaal de klassieke beach-style van Nico Tijsen interieur ontwerper bij Riviera Maison, er zijn zelfs filmpjes op internet te zien waarin hij aan de slag gaat met schemer lampen. Eric kusters die zijn handtekening zet met vooral barok kleuren als goed, zwart donker paars en rijke stoffen, croco leer en dieren huiden. De Engelse John Pawson de icoon in het creëren van sfeer. Vele ontwerpen zien we terug in de schemerlampen van Eglo, Philips en bijvoorbeeld Steinhauer.

Schemerlamp – modern 

Schemerlampen zijn modern, en allen voorzien van een trendy en hip imago. Uw schouw kan eigenlijk niet zonder schemerlamp als ook de side-table bij de bank is helemaal af, wanneer u deze aankleed met een schemerlamp.

Andere relevante links:

Ztahl Schemerlampen

Steinhauer wandlampen

Steinhauer tafellampen

Eglo wandlampen

Eglo tafellampen

Masterlight wandlampen

Masterlight tafellampen