Uitstekend

Inbouwlampen

Producten 1-36 van 285
Sorteer op

Inbouwlampen | Moderne inbouwlampen & klassieke inbouwlampen

Inbouwlampen | Verlichtingspecialist

Inbouwlampen bestelt u bij de grootste inbouwlampen aanbieder van Nederland. Wij bieden u honderden inbouwlampen aan. Tegenwoordig is er niet alleen het onderscheidt in moderne inbouwlampen en klassieke inbouwlampen. Heden ten dage zijn er eigenlijk alleen nog Led inbouwlampen. 

Inbouwlampen | LED inbouwspots

Veel inbouwspot en inbouwlampen kunnen zoals aangegeven met meerdere typen lichtbronnen worden toegepast. Technisch is het momenteel het beste om de LED lamp van de inbouwlamp "in te gieten". Dit betekent dat de LED lamp onderdeel is van het arnatuur. Een heel groot nadeel is dat de lichtbron van de inbouwspot niet separaat is te vervangen, mocht hij onverhoopt toch stuk gaan. Dit betekent dat de inbouwlamp in zijn geheel dient te worden vervangen bij een eventueel defect.

Inbouwlampen | Halogeen inbouwlampen

In heel veel situtaies adviseren wij op dit moment nog de traditionele halogeen inbouwlamp. Deze is relatief goedkoop en deze inbouwspot heeft in veel situaties een absoluut acceptabel stroom- en kostenaspect. Veel inbouwlampen zijn bijvoorbeeld maar 1 uur per dag aan. Het stroomverbruik en de duurzaamheid zijn dan minder belangrijke asepecten waar men op let bij het advies en de keuze van de inbouwlampen en inbouwspots.

Inbouwlampen | Filter

In onze filter kunt u uw geschikte inbouwlampen vinden door de door u gewenste kenmerken te selecteren. U kunt inbouwlampen bijvoorbeeld selecteren op kleur van het materiaal en op de beweegbaarheid van de inbouwlampen.

Verlichtingspecialist – Bestel uw inbouwlampen bij de online verlichtingspecialist van Nederland