Plafonnieres

Items 1-36 van 1261

Aflopend sorteren
 1. FREELIGHT Ventotto
  Sale
  FREELIGHT Ventotto
  Plafonniere
  Speciale prijs € 71,10 Normale prijs € 79,00
 2. FREELIGHT Aglio
  Sale
  FREELIGHT Aglio
  Plafonniere
  Speciale prijs € 76,50 Normale prijs € 85,00
 3. FREELIGHT Cintura
  Sale
  FREELIGHT Cintura
  Plafonniere
  Speciale prijs € 121,50 Normale prijs € 135,00
 4. FREELIGHT Cestino
  Sale
  FREELIGHT Cestino
  Plafonniere
  Speciale prijs € 58,50 Normale prijs € 65,00
 5. FREELIGHT Avola
  Sale
  FREELIGHT Avola
  Plafonniere
  Speciale prijs € 116,10 Normale prijs € 129,00

Plafonnieres | Moderne Plafonnieres & Klassieke Plafonnieres

Plafonnieres | Verlichtingspecialist

Plafonnieres bestelt u bij de grootste aanbieder van Plafonnieres van de Benelux. U vindt in onze webwinkel Plafonnieres in de breedste zin van het woord. Voorheen werden alleen moderne Plafonnieres en klassieke Plafonnieres onderscheiden.

Plafonnieres | Led Plafonnieres

Vandaag de dag maken we bijvoorbeeld ook een onderscheid in Led Plafonnieres en Plafonnieres met spaarlampen toegepast. Niet alle plafonnieres met spaar- of Led lampen kunnen gedimd worden. Bij de productspecificatie van de plafonnieres wordt aangegeven of deze wel of niet dimbaar is!

Plafonnieres | Leveranciers

Onze plafonnieres worden door ons geselecteerd waarbij we de strengste kwaliteitseisen hanteren. Wij selecteren onze plafonnieres bij de grootste producenten van de wereld en hierdoor zult u lang plezier hebben van uw plafonnieres!

Plafonnieres | Niet Goed Geld Terug

Wanneer u een plafonniere bij ons besteld en hij bevalt niet aan uw verwachting dan kunt u deze plafonniere gewoon naar ons retourneren.. Wij storten dan binnen 1 week het geld van uw plafonniere op uw rekening terug!

Plafonnieres | Filter en Helpdesk

De filter op onze Plafonnieres pagina helpt u om de juiste Plafonnieres te selecteren.  U kunt de gewenste kenmerken aanklikken en op deze manier uw specifieke Plafonniere vinden. Wij horen het graag als wij u kunnen helpen om uw Plafonniere te vinden.

Verlichtingspecialist – Bestel uw Plafonnieres bij de online verlichtingspecialist van Nederland. De helpdesk is bereikbaar op telefoon: 0162-429 564 of via info@verlichtingspecialist.nl.